Vad vi gör!

Sthlm Dental erbjuder allt från allmäntandvård till omfattande bett rekonstruktioner, avancerad tandkirurgi, tandreglering, estetiska behandlingar samt kosmetisk behandling.

Allmän Tandvård

Inom allmäntandvårdens verksamhet jobbar vi med förebyggande tandvård, regelbundna undersökningar, lagningar, tandutdragningar, rotbehandlingar, bettskenor, kronor och broar. Med tandvård av hög kvalitet och med engagerad och kompetent personal ger vi våra patienter friska tänder hela livet. Hos oss kan du delbetala din behandling eller teckna Tandvårdsavtal för att slippa dyra tandvårdskostnader. Ring oss eller fyll i formuläret så ringer vi dig och ger mer information.

Akut tandvård

Vi värdesätter din säkerhet högt, oavsett tidpunkt. Hos oss får du tandläkartid snabbt – alla dagar i veckan. Vi har även kvälls- och helgöppet. Vår ambition är att alltid finnas tillgängliga för Stockholms invånare. Ring oss när nöden kallar eller fyll i formuläret så ringer vi dig och erbjuder en akut tandläkartid.

Tandimplantat

Vi på Sthlm Dental har bred kompetens och lång erfarenhet av tandimplantat. Vi arbetar med väldokumenterade implantatsystem som är internationellt erkända. Vi planerar våra behandlingar i en 3-dimensionell miljö för att kunna behandla våra patienter med bästa möjliga resultat. Ring oss eller fyll i formuläret för att boka tid för en kostnadsfri konsultation.

Tandreglering

På Sthlm Dental erbjuder vi de nästan osynliga tandställningarna Inman Aligner och Invisalign. Båda metoderna är internationellt erkända och har hjälpt miljontals människor världen över att få fantastiska leenden. Med nästan osynliga tandskenor som är individuellt framställda efter dina tänder flyttas dina tänder gradvis tills de når sin optimala placering. Bekväma, genomskinliga och borttagbara tandskenor som skapar det leendet du alltid önskat dig. Ring oss eller fyll i formuläret för att boka tid för en kostnadsfri konsultation.

Estetisk Tandvård

Våra tandläkare har gedigen kunskap om tandblekning, skalfasader och andra estetiska behandlingar. Vi hjälper dig gärna med att åtgärda missfärgningar, ojämnheter, tandöverlappningar, mellanrum eller fula fyllningar. Ring oss eller fyll i formuläret för att boka tid för en kostnadsfri konsultation.

Kosmetiska behandlingar

Vi på Sthlm Dental utför behandlingar med stor precision. Vill du släta ut linjer och rynkor eller skapa mer markerade eller fylligare läppar? Vill du markera dina ansiktskonturer, som haka eller kind, eller föryngra huden i ansiktet? Ring oss eller fyll i formuläret för en kostnadsfri konsultation.

Förebyggande Tandvård

Förebyggande tandvård är inte så attraktivt, men viktigt.

Därför erbjuds alltid vårt Care-paket till alla våra undersökningar. Förebyggande tandvård gör att dina tänder håller sig friska och dina tandläkarbesök korta och trevliga.

Akut Tandvård

Vi värdesätter din säkerhet högst, oavsett tidpunkt.

Du ska alltid veta att Vi har tid för dig – oavsett när behovet uppstår. Är det akut för dig är det akut för oss. Du når oss alla dagar, dygnet runt, utan besvär.

Vill du också gå till Sthlmdental?

tandläkare kista

Vår tidsbokning är öppen både online och via vår telefon. Vill du vara en av de många som väljer Sthlm Dental i höst, eller vill du bara vara säker på att du har en tid när det passar Dig? Skicka in din intresseanmälan nedan så återkommer vi till dig.

Vad kan Sthlm Dental göra för dig? Läs om våra tjänster här
Sthlm Dental

Org.nr. 559040-7374

0222-20 20 60
info@sthlmdental.se

Ringvägen 6
117 26 Stockholm

Kistagången 20B
164 40 Kista