Personal

Edvin Arianpars

Edvin Arianpars

Klinikchef, Leg. Tandläkare/Implantatkirurg

Med 10-årig erfarenhet av implantatkirurgi både som anställd och konsult inom den privata och offentliga vården, bidrar Edvin med inspiration, kompetens och ett ständigt smittsamt driv för implantatvård.

Edvins stora passion för estetisk vård, långa erfarenhet av implantatkirurgi och protetik och mångåriga utbildningar på området, gör honom till ett självklart val för vår förstklassiga implantatvård.

Utbildad på Karolinska Institutet

Min målsättning är att alltid erbjuda dig den bästa behandlingen, skräddarsydd för just dig och din mun. Med modern, skonsam teknik och en relation byggd på förtroende mellan mig och mina patienter, erbjuder jag högsta kvalitet på tandvården för Dig – barn, ungdom eller vuxen.

Ellinor Nilsson

Ellinor Nilsson

Tandsköterska
Sami Nikoei

Sami Nikoei

Klinikchef, Leg. Tandläkare
Dina Samara

Dina Samara

Tandläkare
Moni Al Bayatti

Moni Al Bayatti

Leg. Tandhygienist

Med dig och din behandling i fokus, kommer jag, tandhygienist Moni, alltid bemöta dig med ett leende på läpparna! Tandvård är en stor passion för mig och jag arbetar gärna med patienter i alla åldrar.

För mig är det viktigt att alla känner sig trygga i tandvården och därför arbetar jag med stort fokus på tandvårdsrädda patienter. Jag kommer förmedla den känslan i allt jag gör och ser fram emot att träffa och ta hand om dig som patient.

Caroline Sandborg

Caroline Sandborg

Tandhygenist
Josefin Harnebäck

Josefin Harnebäck

Tandsköterska
Nazita Afshari

Nazita Afshari

Tandsköterska
Sofia Mantziori

Sofia Mantziori

Tandsköterska

Vill du jobba hos oss?

Vi söker alltid nya engagerade medarbetare med rätt driv. Vill du bli en del av teamet på Sthlm Dental Skicka in ditt intresse nedan!

Vad kan Sthlm Dental göra för dig? Se våra tjänster här

Sthlm Dental

Org.nr. 559040-7374

0222-20 20 60

info@sthlmdental.se

Kistagången 20B
164 40 Kista
Ringvägen 6
117 26 Stockholm

Sthlm Dentals trygga atmosfär och höga professionalism

Under våra yrkesår inom allmäntandvården har vi insett vikten av förebyggande vård i en lugn och vårdande atmosfär. Förutom vår ambition att vara Stockholms snabbaste och effektivaste tandläkarteam är detta en trygghet som våra team på Sthlm Dental i Kista & Södermalm erbjuder dig. Vi har nära samarbete med specialister och ger alltid råd och lägger upp en långsiktig plan för hur du kan sköta dina tänder för att bli eller förbli frisk. Du får dessutom alltid en skriftlig tandvårdsplan från oss. Mottagningen är kvalitetsdiplomerad och medlem i Svenska Tandläkarförbundet och eftersom vi alltid arbetar och strävar efter att bli bäst, fortbildar vi oss kontinuerligt, samt håller oss uppdaterade med de senaste vetenskapliga rönen.

Välkommen in!