Tandblekning

Tandblekning bör alltid utföras av en legitimerad tandläkare eller tandhygienist. Legitimerad tandvårdspersonal har kompetensen som är nödvändig för att ge dig en säker och trygg behandling med bästa möjliga resultat.

Innan tandblekning bör tänderna undersökas av en tandläkare eller tandhygienist för att säkerställa att du inte har några obehandlade kariesangrepp, tandfrakturer, otäta fyllningar, tandsten eller andra skador. Dessa är viktiga att behandla innan tandblekning för att säkerställa att behandlingen kan ske på ett riskfritt och säkert sätt.

Sthlm Dental erbjuder klinikblekning och hemblekning. Båda metoderna är väl beprövade, säkra och ger dig ett vitt leende. Nedan kan du läsa om våra tandblekningsmetoder och sedan kan du, tillsammans med din tandläkare, bestämma vilken metod som är bäst för dig.

Klinikblekning

– Få vitare tänder på 1 timme

Med klinikblekning med bleklampa får du vitare tänder på ett besök. Behandlingen tar bara någon timma och bleker dina tänder mycket effektivt till flera nyanser ljusare. Hela behandlingen inklusive förbilder, förberedelser, blekning, efterbilder och postoperativa skötselråd tar ca 1,5 timme.

Hemblekning

– För dig som vill bleka dina tänder hemma på ett skonsamt sätt

Med hemblekning bleker du tänderna hemma med individuellt anpassade blekskenor som fylls med blekgel och placeras över tänderna. Behandlingen föregås av en tandundersökning av en legitimerad behandlare på Sthlm Dental som gör en professionell bedömning av dina tänder och bestämmer ett lämpligt behandlingssintervall som ger dig ett vitt leende på ett säkert sätt. Våra behandlare ger dig också instruktioner och tips på hur du skall bleka dina tänder för att uppnå bästa resultat. Behandlingen kan genomföras på dagen eller på natten medan du sover. Den generella behandlingstiden är 5-10 dagar beroende på hur mörka eller gula dina tänder är.

BOKA TID